•  
    Results 1 to 2 of 2

    Thread: No injection, removed command start, well not start on key?

    1. #1
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Apr 2016
      Location
      Naramata BC
      Posts
      1
      Garage empty: add car
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      No injection, removed command start, well not start on key?

      Hello all !
      Marty here !

      So these Aveo seem to be the things bad dreams are made of! Lol
      Any way, I have a 2004 Aveo 5 and have spent a good week trouble shooting it.
      And tured out to be the computer star auto start but I only got that figured out on a chance that it deside to start working again! But the car would only run if I Press the little button on the back of the computer computer box an Press the little reset button on the back of the computer computer box box d then turn the key, so I took all the wiring to this auto start out of the car and now it will turn over but no injection!

      Is is there something that would need to be replaced after all that wiring I removed that would send the message to the injectors from the key switch ?

      I have changed and test all sensors but really sure it is an under the dash problem now and for some redone the compu star would send the message to inject but the key alone will not !

      Any my help would be awesome? I'm close to TnT lol !

      Thank. Marty



    2. #2
      Lifetime owner
      Join Date
      Sep 2008
      Location
      Pittsburgh
      Posts
      8,013
      Garage empty: add car
      Thanks
      2
      Thanked 170 Times in 141 Posts
      this is an aftermarket remote start? is sounds like you might have disable the immobilizer in the process?




    Similar Threads

    1. Will not start
      By ernestlong in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 2
      Last Post: 07-07-2015, 04:57 AM
    2. Will turn over, but not start
      By Calimaw in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 15
      Last Post: 05-04-2015, 11:57 PM
    3. Car will not start (after accidentally mixing up spark plug wires)
      By daltron in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 1
      Last Post: 11-27-2013, 04:37 PM
    4. No start just like the other guy..
      By randyw in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 23
      Last Post: 03-15-2012, 03:20 PM
    5. command start... anyone put one in?.
      By ClintCart in forum Engine & Drivetrain
      Replies: 25
      Last Post: 01-26-2009, 12:15 AM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •