•  
    Results 1 to 3 of 3

    Thread: Aveo 2006 Misfire

    1. #1
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Aug 2012
      Location
      USA
      Posts
      4
      Garage empty: add car
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Aveo 2006 Misfire

      Hello to all
      Well the timing belt went out and we put a used engine as a replacement,here is the fun part,after the swap the engine light started to flash,code PO 300 ,engine misfire cylinders 2 & 3, well after replacing the plugs,wires and the coil,the light still flashes but it does it after the car runs for a while and gets to about 60 miles x hour.
      The weird part is that after turning the car off,the light does not come on until it goes again over 60 miles.
      And the car runs smooth,no shaking or nothing, just butter.
      Any ideas to try?
      Thank you and best regards,
      Marco.



    2. #2
      2004 1.6 Auto Rust Free
      Join Date
      Jun 2019
      Location
      NC
      Posts
      74
      Thanks
      0
      Thanked 6 Times in 6 Posts
      What year motor was put in?

    3. #3
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Aug 2012
      Location
      USA
      Posts
      4
      Garage empty: add car
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Hello to all
      Eg,
      engine was put in a week ago,and according to the yard that sold the engine to me it was pull from a 2006 Aveo LS ,just like mine.


      Last edited by rem300wm; 11-03-2019 at 03:33 PM.

    Similar Threads

    1. 2011 Aveo misfire help needed
      By new2aveo in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 7
      Last Post: 08-16-2017, 10:40 PM
    2. 2007 aveo ls showing p0131 and random/multiple misfire after parts replacement
      By XC1525 in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 2
      Last Post: 12-12-2016, 10:33 PM
    3. # 4 misfire 2009 aveo 1.6
      By trackrider in forum Engine & Drivetrain
      Replies: 1
      Last Post: 11-13-2016, 01:43 PM
    4. 2009 Aveo cylinder misfire diagnosis
      By Drake314 in forum Technical
      Replies: 9
      Last Post: 10-19-2016, 02:33 AM
    5. 2011 Aveo Misfire (recurring problem)
      By 92ninjas in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 11
      Last Post: 03-09-2015, 02:30 PM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •