•  
    Results 1 to 2 of 2

    Thread: 04 aveo warning and indicator lights not working

    1. #1
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Sep 2013
      Location
      Indiana
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      04 aveo warning and indicator lights not working

      Didn't see any info on the so I hope it's not a repost. None of the warning lights(check engine, abs, airbag, etc.) are lighting up in the run or start position. Checked the connections to the clock and in the general area. Everything looks fine. Any idea on how to test/check the clock unit? Also couldn't find any fuses or relays related to this. Don't know if it's the same issue or another, but the horn isn't working either. Unfortunately Indiana won't emission test a car without a functioning check engine light. Any info on this would be appreciated.



    2. #2
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Dec 2013
      Location
      los angeles
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      how did you fix this ?



    Similar Threads

    1. dash lights not working (andrewkittens solved: junction block burnt)
      By gone.cb in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 64
      Last Post: 08-21-2020, 02:47 AM
    2. 2008 Aveo - Brake and battery indicator lights on dimly.
      By seahag in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 8
      Last Post: 12-29-2014, 03:08 AM
    3. Replies: 4
      Last Post: 12-27-2012, 05:53 PM
    4. radio/lights stopped working
      By ginger in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 0
      Last Post: 10-13-2011, 08:37 PM
    5. Right brake light & both reverse lights not working!
      By AMMsterz in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 5
      Last Post: 09-03-2011, 01:32 PM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •