•  
    Results 1 to 8 of 8

    Thread: No Low Beams Help.

    1. #1
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Oct 2020
      Location
      Greeneville, TN 37743
      Posts
      13
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Question No Low Beams Help.

      Iíve got High Beams & DRLís but No Low Beams. Iíve swapped relays, fuses, new bulbs and the dimmer switch out and still no luck. Any ideas?



    2. #2
      2004 1.6 Auto Rust Free
      Join Date
      Jun 2019
      Location
      NC
      Posts
      238
      Thanks
      0
      Thanked 17 Times in 17 Posts
      Headlight switch maybe?

    3. #3
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Oct 2020
      Location
      Greeneville, TN 37743
      Posts
      13
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Swapped with new one. No luck

    4. #4
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Oct 2020
      Location
      Greeneville, TN 37743
      Posts
      13
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Went thru relays to hear them clicking on/off, low beams dont click. swapped around no luck. Don't think there's power getting to it. I guess its a wire issue?

    5. #5
      2004 1.6 Auto Rust Free
      Join Date
      Jun 2019
      Location
      NC
      Posts
      238
      Thanks
      0
      Thanked 17 Times in 17 Posts
      Double check fuses…make sure they are getting power.

    6. #6
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Oct 2020
      Location
      Greeneville, TN 37743
      Posts
      13
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Voltage are as follows: Does this still look like a wire issue? Low Beam Relay Doesn't click when on.
      Battery - 11.8v's
      High/Low Relays - 10.1v's
      High/Low Beam Fuses - 9.9v's
      All other fuses/relays - 11.0/11.1v's

    7. #7
      2004 1.6 Auto Rust Free
      Join Date
      Jun 2019
      Location
      NC
      Posts
      238
      Thanks
      0
      Thanked 17 Times in 17 Posts
      Voltage is way low across the board. A charged battery is at
      least 12.6V.
      find and clean any and all power and ground points. Especially the fuse box.
      on another note, see if you can jump the low beam relay to see if the lights go on.

    8. #8
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Oct 2020
      Location
      Greeneville, TN 37743
      Posts
      13
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Charged battery now volts are up to normal. Low beam relay wont click but does have power goin to it. Power at the switch is good too. Has to be a short somewhere. Fuse block look good underneath/top.





    Similar Threads

    1. problem with low beams
      By Pyromnd in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 0
      Last Post: 08-22-2021, 12:12 AM
    2. Issue with hi beams and general electrical woes
      By wilco22 in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 4
      Last Post: 03-10-2016, 06:16 PM
    3. high beams are dead...one low beam is out. help, please?
      By alexj514 in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 2
      Last Post: 12-08-2013, 02:44 PM
    4. Headlight Low Beams not working - Alternator recently changed
      By ghosthammer in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 3
      Last Post: 04-08-2013, 04:47 PM

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •