•  
    Results 1 to 5 of 5

    Thread: Issue with Clock and Radio

    1. #1
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Jun 2022
      Location
      NC, USA
      Posts
      2
      Garage empty: add car
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Issue with Clock and Radio

      Hi everyone, thanks for reading. I am having an issue where occasionally my clock doesnít turn on when I turn the car on, or the time sets to 1:00 randomly. The radio sometimes doesnít turn on. Once, the A/C didnít turn on. Itís random; sometimes itís the radio that doesnít come on, sometimes itís fine, sometimes itís the clock resetting, etc. Any ideas whatís wrong? We cleaned the ignition and it helped a lot, but the issue came back.



    2. #2
      Should I keep it?
      Join Date
      Sep 2021
      Location
      Spain
      Posts
      78
      Thanks
      11
      Thanked 2 Times in 2 Posts
      Have you replaced the battery?

    3. #3
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Aug 2022
      Location
      Charleston, SC
      Posts
      3
      Garage empty: add car
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      These may be separate issues in the wiring harness. I just got a 2011 Aveo and the clock is often off. Banging on it helps. Removed it and it's definitely an issue at the connector. I have not fixed it yet. It's not very important yet but may try squeezing the female pins first for a tighter fit..

    4. #4
      What do you mean there's no turbo? northguest47's Avatar
      Join Date
      Feb 2011
      Location
      Rural South, ON
      Posts
      438
      Thanks
      16
      Thanked 31 Times in 28 Posts
      Wiring harness. My car, every time I start it the time is 1:00 and it counts.. its like a drive timer with one extra hour Everything else works fine on my car but I did burn out the wiper motor, so probably you did something in the wiring harness like I did.

      I can live with 1:00 every day.. can you hah!

    5. #5
      What do you mean there's no turbo? northguest47's Avatar
      Join Date
      Feb 2011
      Location
      Rural South, ON
      Posts
      438
      Thanks
      16
      Thanked 31 Times in 28 Posts
      You can run a separate wire to the radio and whatnot from the battery.





    Similar Threads

    1. Radio and clock stopped working! Help!
      By alexj514 in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 12
      Last Post: 09-12-2017, 06:06 PM
    2. Clock, Radio, and License Plate Light
      By heatheranais in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 0
      Last Post: 09-12-2017, 05:55 PM
    3. wipers,clock and radio quit working
      By brendaa25 in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 6
      Last Post: 03-11-2014, 04:00 PM
    4. crazy dome light/clock radio issue
      By vettekid12 in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 2
      Last Post: 09-22-2012, 11:59 AM
    5. Radio and Clock
      By Johnnie Jellybean in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 5
      Last Post: 03-07-2012, 08:33 PM

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •