•  
    Results 1 to 8 of 8

    Thread: Camshaft sensor low circuit input bank 1 - P0342

    1. #1
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Feb 2013
      Location
      El Salvador
      Posts
      3
      Garage empty: add car
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Camshaft sensor low circuit input bank 1 - P0342

      Hi everyone I need help.

      some days ago the check engine light appears, i went al mechanic and with the scanner tool, we read the error log Sensor camshaft low input circuit bank 1, I changed the sensor but the check engine light appears again, i do not know what is the cause.


      is necessary say that the first time when the check engine light was on, it was because I reached 105 kilometers. only in this velocity the error was detect in camshaft sensor.
      but now always with the new sensor when I turn on the engine the check engine light is on.


      some one knows why?



    2. #2
      I'll keep it and add a turbo
      Join Date
      Feb 2012
      Location
      Fort McMurray
      Posts
      193
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      What year is your aveo?

    3. #3
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Feb 2013
      Location
      El Salvador
      Posts
      3
      Garage empty: add car
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      It's 2005 ls sedan model

    4. #4
      I'll keep it and add a turbo
      Join Date
      Feb 2012
      Location
      Fort McMurray
      Posts
      193
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Ok, tomorrow morning i will head out my car before i go to work and take a picture of a connector that you need to take apart and clean. It may be your problem.

    5. #5
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Feb 2013
      Location
      El Salvador
      Posts
      3
      Garage empty: add car
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Tkanks you so much kevin I'll waitting

    6. #6
      I'll keep it and add a turbo
      Join Date
      Feb 2012
      Location
      Fort McMurray
      Posts
      193
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Sorry, been working the last 3 weeks straight 12 hour days, have had no time to go out to my car.

    7. #7
      Lifetime owner
      Join Date
      Sep 2008
      Location
      Pittsburgh
      Posts
      8,004
      Garage empty: add car
      Thanks
      2
      Thanked 160 Times in 133 Posts
      did you have the light turned off?


    8. #8
      What's wrong with my car?
      Join Date
      Nov 2016
      Location
      Illinois
      Posts
      1
      Garage empty: add car
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Camshaft Position sensor low input

      Quote Originally Posted by kevin7898 View Post
      What year is your aveo?
      2004 hatchback 1.8L base
      I have changed the sensor the plug was bad a Saturday new plug that did not help I took the plug out of the equation hardwired it in by soldering and I still get the same thing camshaft positioning sensor low input Bank One.





    Similar Threads

    1. Camshaft Position Sensor
      By jase in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 27
      Last Post: 06-11-2015, 12:37 AM
    2. 2006 Aveo Camshaft Position Sensor code
      By zrs6v4 in forum Troubleshooting and Maintenance
      Replies: 11
      Last Post: 05-16-2014, 04:57 PM
    3. DRL Circuit Question
      By anthony27302 in forum Exterior
      Replies: 1
      Last Post: 04-16-2012, 03:42 AM
    4. Bank 1 Sensor 2 location
      By seatbeltpads in forum Engine & Drivetrain
      Replies: 6
      Last Post: 04-08-2011, 02:27 AM
    5. check your bank acct/credit card bills
      By mikedudley17 in forum Open Forum
      Replies: 5
      Last Post: 07-11-2010, 06:01 PM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •